Gazete Oku

Avşa adası hakkında bilgiler..

Posted on: Nisan 9, 2012

Avşa Adası

emin tarafından 07 Nisan 2012 tarihinde gönderildi
 

Avşa adası Marmara denizinde temiz kalmış ender tatil yerlerinden bir tanesidir. Bu sebeble istanbula yakın oluşuda düşünülürse boş kalması düşünülemez.Yaz aylarının gelmesi ile oldukça kalabalıklaşan avşa adası bir sezon içerisinde 1 milyon turisti ağırlamaktadır.Bu sebeble bir çok tatil yeri ile boy ölçüsen avşa adasının güzel bir özelliğide sadece yerli turizme hizmet vermesidir. Avşa adası dört bir yanında bulunan koyları görülmeye değerdir.Bu koylar el değmemiş doğal bir ortamda bulunmaktadır. Denizide tertemizdir. Bunun en büyük etkeni büyük su akıntılarının üstünde olmasıdır..

Avşa adası doğal ortamı kadar gece hayatı ilede oldukça popülerdir. Birbirinden renkli bar ve discoları sabaha kadar sizlere hizmet vermektedir. Ayrıca dileyen kumsala hizmet veren sahil kafelerinde vaktini geçirebilir. Kısaca avşa adasında 24 saat yaşam vardır.Bu yaşam kalitesini çok uygun fiyatlarla sizlere sunan avşa adası eğlenceli yaşamı kadar lüx konaklama tesisleri ilede göz doldurmaktadır. 5 yıldız kalitesindeki odaları ile hizmet veren apartlarda bir ev konforunda tatilinizi yapabilirsiniz. Hemde 25 tl gibi kişi başı ücretlerle, evet yanlış duymadınız tüm bunları avşa adasında bulunan konaklama tesisleri sizlere sunuyor.

Avşa adasına ulaşımda oldukça kolaydır.İstanbul üzerinden deniz otobüsleri ile 3 saat gibi bir mesafeden avşa adasına ulaşabilirsiniz. Araçlı gelecekseniz silivriden kalkan feribotlar sizleri avşa adasına götürebilir. Trakya tarafından bir diğer alternatif ulaşım yeride Tekirdağ kumağ`dır. Buradanda aynı şekilde yolcu gemileri ile avşa adasına ulaşabilrsiniz. Anadoludan ise tek ulaşım yolu balıkesirin Erdek ilçesidir. Buradan gün boyu kalkan arabalı feribotlarla avşa adasına ulaşabilirsiniz.

Yorum bırakın

Nisan 2012
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30